Tel.: 09 277 87 83
Contacteer ons
Zit u met levensvragen? Heart 4 Healing helpt u met het zoeken naar antwoorden!

Laat u door ons spiritueel begeleiden op uw levenspad

Moet u een belangrijke keuze maken en vindt u de weg niet? Zijn er nog zoveel dingen die u een overledene zou willen vragen? Wil u sterker in uw schoenen staan wanneer u de toekomst tegemoet wandelt? Heart 4 Healing uit Wetteren (nabij Gent) kan u helpen, zelfs wanneer u zelf helemaal geen uitweg meer ziet.

Er is meer tussen hemel en aarde. Zaken die we met onze vijf klassieke zintuigen niet kunnen waarnemen. Om ons beter te kunnen verdiepen in het leven, gebruiken wij in onze praktijk ons zesde zintuig: onze intuïtie.

Wat kunnen wij u aanbieden?

U kan bij ons terecht voor uiteenlopende vormen van spirituele begeleiding. Steeds afgestemd op uw vraag.

  • Praten met zielen: wij nemen contact op met uw dierbare overledene
  • Kaartleggen: aan de hand van Lenormand waarzegkaarten, tarotkaarten en verschillende orakelkaarten geven wij u inzicht in uw leven en uw toekomst
  • Kristallen schedels en draken: ervaar de kracht van kristallen en de begeleiding van de hieraan verbonden gidsen
  • Channelen: wanneer u een boodschap wil ontvangen. De boodschappen kunnen komen van een persoonlijke gids, een kristallen schedel, een kristallen draak of van een aartsengel of beschermengel.
  • Persoonlijke begeleiding op je zielenpad: Wanneer je het gevoel hebt vast te zitten, is deze vorm van begeleiding heel op maat. Ze past zicht perfect bij je aan. Er wordt stap voor stap een traject voorzien in jouw eigen behoefte. Deze begeleiding leert je vele nieuwe stappen, brengt je kennis en lost blokkades op. 

Daarnaast kan u ook in onze praktijk terecht voor healing, intuïtief tekenen en schilderen, klankhealing en workshops.

Geen reden om te twijfelen: pak uw problemen vandaag nog aan! Bel ons op voor een afspraak, wij helpen u met het grootste plezier verder.

Contacteer ons!09 277 87 83