Tel.: 09 277 87 83
Contacteer ons
Pure ontspanning op de tonen van indiaanse drum en harp

Reserveer snel uw relaxerende klankhealing

Heeft u zelf de helende werking van klanken al ervaren? Klankhealing is een ervaring die u niet snel zal vergeten. Diepe klanken en feeërieke muziek zullen u tot in het diepste van uw ziel raken en een diepgaand gevoel van ontspanning met zich meebrengen.

Bij Heart 4 Healing in Wetteren (nabij Gent) kan u kiezen tussen diverse klankhealingsessies.

  • Klankconcerten: We maken gebruik van verschillende (etnische) instrumenten. Zowel de harp, de indiaanse drum, de gong en de tanpura kunnen aan bod komen. Ook helende zang is mogelijk: laat u meevoeren door mijn helende stem. Deze meeslepende concerten kunnen zowel bij ons als op verplaatsing plaatsvinden.
  • Huiskamerconcerten: Een klankconcert bij u thuis, voor een door u geselecteerd gezelschap. We brengen u muziek zoals de Keltische barden van weleer.
  • Klankhealing: Sessie in onze praktijk met een selectie aan instrumenten en eventueel helende zang. Heeft een ontspannende, energetisch genezende werking.
  • Zielenzang: Niet alleen luisteren naar muziek werkt ontspannend. Ook zelf zingen en muziek maken draagt bij tot een relaxed gevoel. Tijdens deze sessies zingen we in kleine groepen, maken we een drumcirkel, spelen we gitaar, ontwikkelen we onze stem door middel van mantra zingen, indianenzang...

Wat hebben wij u nog meer te bieden?

Naast klankhealing bent u ook van harte welkom voor healing therapie, spirituele begeleiding, intuïtief tekenen en schilderen en workshops.

Gun uzelf dat gevoel van diepgaande, pure relaxatie! Neem contact met ons op voor meer informatie, wij helpen u graag verder.

Contacteer ons!09 277 87 83