Tel.: 09 277 87 83
Contacteer ons
Nood aan ontspanning?

Intuïtief tekenen en schilderen in onze praktijk kan u helpen!

Heeft u ook vaak het gevoel helemaal opgeslorpt te worden door uw gedachten? U bent niet de enige. De meeste mensen raken verstrikt in de donkere wereld van overdenken en overmatig analyseren.

Wat duidelijk is, is dat we zo niet tot een oplossing komen voor onze problemen. Op de duur zien we door de bomen het bos niet meer en lijkt ons hele leven één grote chaos.

De manier om hieraan te ontsnappen is onze gedachten helemaal leegmaken. Vindt u dat moeilijk? Dan kan een crea-namiddag in groep bij Heart 4 Healing in Wetteren (nabij Gent) wellicht soelaas bieden. Tijdens deze namiddagen gaan we intuïtief tekenen en schilderen en mandalatekenen. Een verzachting voor ons brein en onze gevoelswereld! Na een sessie zal u weer helder en gefocust in het leven kunnen staan.

Bent u op zoek naar tekenlessen of lessen in beeldhouwen?

Niet alleen u uw spirituele kant, maar ook uw creatieve aard kan u bij ons de vrije loop laten! U kan bij ons namelijk ook terecht voor privéles tekenen of privéles beeldhouwen. Kunstenares Nicky deed zelf de nodige ervaring op in het kunstonderwijs en deelt deze graag met haar leerlingen.

U bent ook steeds van harte welkom bij Heart 4 Healing voor healing therapie, spirituele begeleiding, klankhealing en workshops.

Heeft u zin om eens langs te komen? Aarzel dan niet, maar neem snel contact met ons op. Wij verheugen ons u te mogen ontmoeten in onze praktijk!

Contacteer ons!09 277 87 83